Padel competitie KNLTB

Wat is de KNLTB PADEL competitie?

Jaarlijks organiseert de KNLTB 4 competitiesoorten van 5 weken. In de periode van april t/m mei is de VOORJAARS competitie, van juni t/m juli is de ZOMER competitie, van september tot oktober is de NAJAARS competitie en van november tot begin februari is de WINTER competitie.

LETOP:

Het inschrijfformulier PADEL Najaarcompetitie 2024 dient vóór de 14 juni 2024 binnen te zijn.

De tegenstanders zijn teams van andere verenigingen. Je speelt zowel thuis- als uitwedstrijden. Er kan gespeeld worden op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Er worden alleen dubbel partijen gespeeld met teams van minimaal 4 speler van 15 jaar en ouder (alle combinaties zijn mogelijk) Een competitieteam bestaat in principe uit minimaal 4 spelers (maar in het algemeen is 5 tot 6 spelers ideaal). Hiervan moeten er elke wedstrijd tenminste 4 personen aanwezig zijn.

Wanneer kun je je inschrijven voor een competitie:

Inschrijven van de Voorjaarscompetitie en gebeurt in de maand december. Voor de ZOMERcompetitie in de maand februari. De NAJAARScompetitie in de maand juni en in de maand augustus voor de Wintercompetitie.

Heb je vragen of wil je meer informatie, stuur dan een mail naar [email protected] 

Je schrijft in m.b.v. het Excel zie onderaan deze pagina welke je vervolgens per e-mail naar [email protected] stuurt.

Geef daarbij het o.a. volgende aan:

  • Aanvoerder en namen van teamspelers vermelden
  • Gewenste Aanwezigheidstijd en Aanvangstijd.
  • Competitiesoort

LET OP: Als lid van T.V. de Kaag heb je een persoonlijke ledenpas ontvangen, deze moet je elke competitiedag bij je hebben als je deelneemt aan de competitie. Ben je je pas kwijt geef dit dan snel door via [email protected] 

2024_inschrijfformulier_NAJAAR_PADEL_SENIOREN_competitie.xlsx