KNLTB ClubApp

Met de KNLTB ClubApp heb jij al het belangrijke tennisnieuws in je broekzak. Via jouw persoonlijke tijdlijn ben je altijd op de hoogte van de aankomende activiteiten die voor jou belangrijk zijn. Daarnaast kan je banen reserveren, speelmaatjes zoeken, jezelf inplannen voor clubevenementen, wedstrijdinformatie inzien en nog veel meer! 

Je kan de ClubApp downloaden in de Google Play Store of de App Store. Selecteer vervolgens onze vereniging T.V. De Kaag

Functies KNLTB ClubApp

 • Toernooi informatie en individuele wedstrijdresultaten
  De belangrijkste functie in de KNLTB ClubApp is de toegang tot je toernooi informatie. Via het persoonlijk profiel en de knop 'Mijn Toernooien' kan je terugvinden aan welke toernooien je hebt deelgenomen en wat de individuele wedstrijdresultaten op dat specifieke toernooi waren. Tevens wordt daar ook het resultaat voor de rating getoond (in rood of groen).
 • Het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen van competities
  Via je persoonlijk profiel kun je alle competitie- uitslagen en standen inzien én spelers en teams toevoegen aan jouw favorieten. Ook kun je er je individuele wedstrijdresultaten van de competitie en je rating terugvinden. 
 • Het belangrijkste nieuws van jouw club altijd binnen handbereik
  Het belangrijkste nieuws vind je onder nieuws. Als verenigingen hebben we ook de mogelijkheid om belangrijk nieuws via pushberichten op je scherm te laten verschijnen. Wil je dit liever niet? Dan kan je dit altijd uit zetten in de instellingen van je telefoon.
 • Toegang tot de ledenlijst
  Via de app heb je eenvoudig toegang tot de ledenlijst van onze vereniging. Zoek gericht naar leden of scroll door te foto’s om er achter te komen hoe die goede tennisser op jouw club ook alweer heet. Via je persoonlijke profiel in de ClubApp kan je instellen welke gegevens van jouw zichtbaar zijn in de ledenlijst.
 • Een tennisbaan afhangen
  In combinatie met het KNLTB Afhangbord kun je direct vanuit de KNLTB ClubApp een tennisbaan afhangen of kun je een reservering plaatsen voor een aantal dagen vooruit. Je kiest je medespeler(s) en een specifieke dag. Vervolgens gaat het systeem na welke tijdslots er beschikbaar zijn. Je kunt nu afhangen. 
 • Tennismaatjes vinden
  De app heeft ook de mogelijkheid om op basis van voorkeuren eenvoudig een tennismaatje te vinden. Door een maatje aan te klikken, kan je via de knop ‘Verzoek sturen’ een bericht sturen naar het maatje van jouw keuze. Het maatje zal dan het bericht ontvangen met een telefoonnummer en een emailadres. Het is aan de persoon die het bericht ontvangt om daar vervolgens op te reageren.

Instructievideos

Bekijk hier de instructievideo: Hoe vind ik de uitslagen en standen van competities?

Bekijk hier de instructievideo: Hoe voeg ik teams en spelers toe aan mijn favorieten?

 

Handleiding ClubApp

Via deze link kan je een handleiding vinden van de ClubApp, houd er wel rekening mee dat niet alle functies hierin worden beschreven beschikbaar zijn voor T.V. De Kaag.