Reserveren van de banen / huisregels

Info digitaal afhangen  

 
De tennis en padel banen kunnen via de app van de knltb gereserveerd worden 
  • - de KNLTB ClubApp
  • - de site
De banen kunnen digitaal afgehangen worden tot 5 minuten van tevoren, dus als je op t park bent en je wilt spelen dan kan dat eigenlijk meteen.
Je kunt een baan 48 uur van tevoren reserveren. Wil je maandagavond 20:30 spelen dan kan je dit op zijn vroegst op zaterdag avond om 20:30 boeken.
Als je de 1e boeker bent voor een avondtijd, houd dan 18:30 uur aan als 1e speelmoment, op die manier zijn er de meeste speelmomenten voor een ieder op de avond.   
1. Het bestuur behoudt zich het recht voor om boekingen aan te passen zodat de tijden goed op elkaar aansluiten en er geen gaten (ofwel lege banen) vallen.       
2. Tijdens de piekuren is het NIET de bedoeling dat je met een introducee's speelt, die zijn gereserveerd voor leden.
3. Tijdens piekuren ('s avonds van 18:30 - 21:30) kan je bij tennis voor enkel (45 minuten) of dubbel (60 minuten) reserveren, bij Padel tijdens de piekuren ALLEEN voor dubbel spel (4 personen). 
4. Als je digitaal gereserveerd hebt en je bent toch verhinderd ben je VERPLICHT je boeking uit het systeem te halen. Zo kunnen andere mensen spelen die wel op dat tijdstip kunnen.   
5. Het meenemen van introduce mag 2 keer, daar vragen we wel een vergoeding voor via de QR-code. De QR Code hangt bij het afhang bord en bij de Padel baan. De vergoeding is € 5,00 per introduce.   
Heb je hier vragen over? Meldt dit bij het bestuur of stuur een mail naar [email protected]   
P.S. We merken nu te vaak dat er voor 2 personen gereserveerd wordt (vooral bij Padel) en dat er met 4 mensen waarvan minimaal 2 geen lid gespeeld wordt. Dit is NIET de bedoeling. Hierop zal het bestuur controles uitvoeren.  
Positieve tips zijn altijd welkom.     
 
Met vriendelijke groeten,
Het bestuur