Digitaal afhangen en regels

De tennis en padel banen kunnen via de app van de KNLTB gereserveerd worden: de KNLTB ClubApp

 

De banen kunnen digitaal afgehangen worden tot 5 minuten van tevoren, dus als je op t park bent en je wilt spelen dan kan dat eigenlijk meteen met de KNLTB Clubapp op jouw telefoon. Doe dit altijd! Je kunt een baan 48 uur van tevoren reserveren. Wil je maandagavond 20:00 spelen dan kan je dit op zijn vroegst op zaterdag avond om 20:01 boeken. Als je de 1e boeker bent voor een avondtijd, houd dan 18:30 uur aan als 1e speelmoment voor de Tennis, op die manier zijn er de meeste speelmomenten voor een ieder op de avond. Voor de padel kan je op de doordeweekse avonden alleen hele uren boeken.

 

- Het bestuur behoudt zich het recht voor om boekingen aan te passen zodat de tijden goed op elkaar aansluiten en er geen gaten (ofwel lege banen) vallen. (hierover ontvang je een wijziging mail)

 

- Tijdens de piekuren kan je niet met introducés reserveren, deze uren zijn echt voor leden.

 

- Tijdens piekuren ('s avonds van 18:30 - 21:30) kan je bij tennis voor enkel (45 minuten) of dubbel (60 minuten) reserveren, bij Padel tijdens de piekuren ALLEEN voor dubbel spel (4 personen) op hele uren. In de avond is het niet toegestaan om twee keer achter elkaar een baan te reserveren of af te hangen.

 

- Als je digitaal gereserveerd hebt en je bent toch verhinderd ben je VERPLICHT je boeking uit het systeem te halen. Zo kunnen andere mensen spelen die wel op dat tijdstip kunnen vergeet dit niet.

 

- Het meenemen van introduce mag 2 keer, daar vragen we wel een vergoeding voor via de QR-code. De QR Code hangt bij het afhang bord en bij de Padelbanen. De vergoeding is € 7,50 per introduce. Wat ook met het reserveren van de baan meteen betaald kan worden. Het is NIET toegestaan om de baan te reserveren voor 2 personen en vervolgens met 4 spelers te spelen.

 

Heb je hier vragen over? Meldt dit bij het bestuur of stuur een mail naar [email protected]   

 

P.S. We merken nu te vaak dat er voor 2 personen gereserveerd wordt (vooral bij Padel) en dat er met 4 mensen waarvan minimaal 2 geen lid gespeeld wordt. Dit is NIET de bedoeling. Hierop zal het bestuur controles uitvoeren.  

 

Speeltijden:

  • Enkelspel tennis:     45 minuten  
  • Dubbelspel tennis:  60 minuten  
  • Enkelspel padel:      30 minuten  
  • Dubbelspel padel:   60 minuten
  •  

Positieve tips zijn altijd welkom.   

 

Huishoudelijk reglement

- Je moet lid zijn van de vereniging om zowel tennis als padel te spelen.

- Het gebruik van de banen is alleen toegestaan in gebrui­kelijke tenniskleding en tennisschoenen met het juiste profiel.

- Kinderen t/m 12 jaar mogen tot 18:00 uur een baan afhangen.

- Wanneer er geen andere leden staan te wachten is het toegestaan om door te spelen totdat nieuwe spelers zich aan hebben gemeld.

- Baanverlichting uitzetten wanneer je klaar bent met spelen en niemand na je komt. De banen ook daarna vegen en netjes achterlaten.

- Schelden, vloeken en met je racket gooien horen niet thuis rond en op de banen.

- Verboden zijn gedragingen/handelingen die naar oordeel van bestuur in strijd zijn met de goede orde zoals hinderlijk lawaai, vloeken, beklimmen van de afrastering, verontreinigen van het tennispark, etc.

- Het sportpark is rookvrij.