Digitaal afhangen

Info digitaal afhangen  

Het is mogelijk om de tennisbanen 1, 2, 3 en 4 digitaal af te hangen via:

- de KNLTB ClubApp

- de site

Banen 1,2,3 en 4 (3 en 4 als er GEEN les is) kunnen digitaal afgehangen worden tot 60 minuten van tevoren, daarna kan de baan die eventueel vrij is alleen via het afhangbord afgehangen worden.

Baan 5 en 6 kunnen ten alle tijde alleen via het afhangbord afgehangen worden. Dus als baan 1,2,3, en 4 digitaal geboekt zijn kan je altijd nog op baan 5 en 6 op de oude manier afhangen! En dus gewoon tennissen.   

Je kan een baan 48uur van tevoren reserveren. Wil je maandagavond 20:30 spelen dan kan je dit op zijn vroegst op zaterdag avond om 20:30 boeken.

Als je de 1e boeker bent voor een avondtijd, houd dan 18:30 uur aan als 1e speelmoment, op die manier zijn er de meeste speelmomenten voor een ieder op de avond.   

1. Het bestuur behoudt zich het recht voor om boekingen aan te passen zodat de tijden goed op elkaar aansluiten en er geen gaten (ofwel lege banen) vallen.       

2.  Gezien de drukte op de padelbanen willen we de aanvangstijden aanpassen. Dan is er iedere avond een speel moment meer. Dit gaan miv donderdag worden: 18:30, 19:30, 20:30 en 21:30.    

3.Degene die de digitale boeking maakt moet zich minimaal 5 minuten van tevoren melden bij het afhangbord met je spelerspas, meldt je aan met de knop aanmelden/wijzigen reserveren. Ben je niet op tijd dan VERVALT de boeking en kan een ander op dit tijdstip spelen. Padel spelers let op, dit geldt ook voor de padel baan !! Dus neem je pas mee als je de boeking gemaakt hebt!  

4.Als je digitaal gereserveerd hebt, en je bent toch verhinderd ben je VERPLICHT je boeking uit het systeem te halen. Zo kunnen andere mensen spelen die wel op dat tijdstip kunnen.   

5.Het meenemen van introduce mag 2 keer, daar vragen we wel een vergoeding voor via de QR-code.  De QR Code hangt bij het afhang bord en bij de Padel baan. De vergoeding is € 5.00 per introduce.   

Heb je hier vragen over? Meldt dit bij het bestuur of stuur een mail naar [email protected]   

P.S. We merken nu te vaak dat er voor 2 personen gereserveerd wordt (vooral bij Padel) en dat er met 4 mensen waarvan minimaal 2 geen lid gespeeld wordt. Dit is NIET de bedoeling.   

Geef het digitaal afhangen een kans! Positieve tips zijn altijd welkom.     

 

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur  

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 228 581 846

Sportpark De Westrand

Theo Koomenlaan 7
1693 MA Wervershoof

KVK-nummer

40624949