Padelregels

24 mei 2024


Het mooie weer is volop aanwezig, en we zien de drukte op de banen hard toenemen! Daarmee zien we ook weer dat er erg flexibel wordt omgegaan met de huisregels van onze vereniging. Vandaar dat we middels deze mail de huisregels met jullie delen. We hopen dat jullie deze allemaal willen naleven zodat we alle leden van onze club tevreden houden.

·      Afhangen voor Padel is tijdens piekuren alléén mogelijk met leden van de club. Dit betekent dat je tijdens piekuren niet kunt afhangen met een introducee. Deze optie verschijnt dan dus ook niet in het reserveringssysteem. Het is NIET de bedoeling dat er dan afgehangen wordt met een andere naam zodat je alsnog met de introducee kunt spelen. Oók niet als er wel betaald wordt middels de QR code. Piekuren zijn echt alleen bestemd voor iedereen die lid is.

Piekuren zijn:

- maandag t/m vrijdag van 18.00 - 21.00 uur

- zondag van 09.00 - 13.00 uur

- zaterdag van 09.00 - 13.00 (in het zomerseizoen)

·      Afhangen tijdens piekuren kan alleen met 4 personen

·      Hang af met de mensen met wie je speelt. Als dat met reserveren lastig is, kun je dit nadien makkelijk aanpassen naar de juiste namen

·      Tussen 2 boekingen in moet minimaal 60 minuten zitten

·      Je kunt maximaal 3 piekuren per week afhangen. We zien nu dat sommige leden toch 4 x per week tijdens piekuren spelen, en dan onder iemand anders zijn naam hebben afgehangen

·      Hang altijd af, ook overdag

·      Speel op de baan die je hebt afgehangen ·      Veeg altijd de baan als je hebt gespeeld

·      De speeltijd voor een potje padel met 2 personen is 45 minuten

·      Niet voetballen op de padelbanen :) en zeker niet met voetbalschoenen! Mochten jullie dit zien willen jullie kinderen daar dan op aanspreken?

We zullen de komende tijd met het bestuur en de trainers in de gaten houden of iedereen de regels naleeft. Indien we het gevoel hebben dat er te flexibel met de regels wordt omgegaan zullen we dit per mail communiceren met diegene.

Met vriendelijke groet, 

TPV de Kaag  

Nieuwscategorieën