World Tour (t/m 11 jaar)

World Tour

De World Tour is de competitievorm voor de jongste jeugdleden. Het is een leuke, speelse en leerzame manier om wedstrijdjes tegen andere verenigingen te spelen. De World Tour is gekoppeld aan de ATP/WTA World Tour van de profs. Elke speeldag staat in het teken van een ATP/WTA toernooi, dus bijvoorbeeld Roland Garros, Wimbledon, etc.  

Voor kinderen die net beginnen met tennis (6 t/m 9 jaar) is er World Tour Rood. Er wordt gespeeld op ¼ veld, met rode ballen. De kinderen worden in 2 groepen verdeeld. Zij spelen korte wedstrijdjes tot 7 punten. Een speeldag duurt ca 1,5 uur.  

Voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 11 jaar is er World Tour Oranje. Er wordt gespeeld op ¾ veld, met oranje ballen. De kinderen spelen diverse wedstrijdjes (zowel enkels als dubbels) om 4 gewonnen games. Een speeldag duurt ca 2,5 uur.  

De World Tour heeft 12 speeldagen, verdeeld over het voorjaar (maart + juni) en het najaar (september + oktober). Er wordt altijd op zondagochtend gespeeld, zowel thuis bij De Kaag als uit bij andere verenigingen. Een team bestaat uit 2 tot 6 spelers, jongens en meisjes door elkaar.  

Meer informatie over de World Tour kunt u vinden op www.tenniskids.nl

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 228 582 964

Address

Slotlaan 17
1693 KV Wervershoof