Nieuws van het bestuur

10 februari 2024


1. Jaarvergadering 15 maart

Zet m in je agenda, 15 maart is de Algemene Ledenvergadering waar een ieder welkom is. De agenda volgt uiteraard. Er wordt door bestuur en overige vrijwilligers veel werk verzet het gehele jaar, op de jaarvergadering hebben we de kans het een en ander toe te lichten en voorstellen te doen en kan je zelf ook vragen stellen. Een mooie opkomst zou ons goed doen! 

2. Vrijwilligers gezocht

Inmiddels is ons leden aantal wederom gegroeid, we zijn over de 700 leden heen. Iets om trots op te zijn, maar om dit allemaal draaiende te houden, inclusief de Westrand en ons terrein zijn wel vrijwilligers nodig! 
We hebben in ieder geval de volgende vacatures openstaan:

* Lid feest commissie De Westrand, 2 keer per jaar organiseert de Feestcommissie een feest voor een ieder die lid is van 1 van de sportverenigingen van De Westrand! Een mooie en blije taak! Maar vanuit de Tennis is nog niemand vertegenwoordigd in deze commissie.....wie ??

* 2 vrijwilligers die de commissie van de "Omni games" willen bijstaan in het weekend van de Omni games, dit is 22 en 23 juni

* Mensen voor de maandag ploeg "Hoe houden we ons park netjes?" Op maandag ochtend is er al een ploeg mensen die het park netjes houdt, maar daar kunnen we nog wel handjes bij gebruiken!

3. De vloer van de kantine

De vorige email hebben we dit ook al gemeld, maar ga NIET met je tennis of padel schoenen vol met zand de kantine binnen. Wissel van schoeisel of gebruik de plastic hoesjes. 

4. De laddercompetitie

Let op de laddercompetitie loopt nog tot 13 maart!  Daag de mensen die ook in de ladder staan uit!!

5. De Club van 50

Vanuit de sponsorcommissie is dit jaar het initatief genomen om een Club van 50 op te richten, door een bijdrage van € 50.00 per jaar per persoon / bedrijf,  willen we initatieven en ideeen tot leven wekken die anders misschien om financiele redenen niet lukken. Meer informatie kan je vinden op onze vernieuwde site! 

6. De website TV De kaag:  www.tvdekaag.nl  /  KNLTB APP

Onze website heeft een opfris beurt gehad! Het is de moeite waard om ook hier nieuws op te zoeken en andere informatie over onze club! 
In je KNLTB app op je mobiel kan je ook het nieuws en de agenda van TPV De Kaag volgen. 

7. De lichten

Het valt ons op dat mensen nog steeds de lichten aan laten staan als ze de baan verlaten en er daarna niemand meer speelt. Het is een kleine moeite om de lichten UITte doen. Lichten aan laten staan kost onnodig stroom en moet gewoon betaald worden ook als er niemand op de baan staat.

 

Met vriendelijke groet, 
TPV de Kaag 

 

 

 

 

 

 

Nieuwscategorieën