Dars jeugddag

11 maart 2018 was het weer zo ver. De Dars dag voor de jeugd van T.V. de Kaag georganiseerd door de trainer Jesper de Wit van Tennisschool all in en 2 vrijwilligers. Mede mogelijk gemaakt doordat de Sport- en Wellnesscenter De Dars die de banen heeft gesponsord. Ook werden de kinderen blij gemaakt met een Bidon van de Rabobank. 
Wat was het een geslaagde dag. In de ochtend speelden de kinderen uit de rode en oranje groep. Eerst begonnen ze met een gezamenlijke warming up en daarna waren er korte wedstrijdjes. Op het laatst deden er ook enkele vaders mee maar die moesten dik het onderspit delven tegen de kinderen. 
Als afsluiting was er voor de kinderen patat met een snack. En een leuke Bingo met als hoofdprijs een privé tennis les deze werd gewonnen door: Kyno Vertelman 
Terwijl de jonge kinderen zaten te eten kwamen de kinderen van groen en geel binnen. Ze hadden er zin in en begonnen gelijk met de wedstrijd. Ze waren fanatiek. Omdat er zoveel kinderen mee deden moesten ze ook wel even wachten dan mochten ze gaan tafeltennissen. Dit werd dan ook enthousiast gedaan. 
Ook voor deze groep was er patat en Bingo hier werd de privé les gewonnen door Guido Mol. 

Fotos van deze dag.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 228 582 964

Address

Slotlaan 17
1693 KV Wervershoof